Despre noi

Iti place sa gradinaresti ?

Pepiniera ZORI DE ZI te ajuta sa cultivi fructe sanatoase in propria gradina.

Vine cu plante de calitate si instructiuni detaliate de plantare si intretinere, precum si suport. Ati fost la supermarket si la raionul fructe ati vazut caserole cu Mure, Afine, Zmeura, Frumoase, Dar cam scumpe? Ei bine, noi va propunem sa cultivati astfel de fructe in propria gradina.

Pepiniera ZORI DE ZI  situata in Moisei, Maramures, produce si comercializeaza arbusti fructiferi din speciile: Afin de cultura, Aronia, Mur fara spini, Merisor, plante cu varsta de 1 sau 2 ani in ghivece de productie de 0.5 l, inradacinate in turba. Aveti nevoie de pasiune pentru gradinarit si un colt de gradina insorit si accesibil pentru udare suplimentara pe timp de seceta. Ne adresam micilor fermieri interesati de cultivarea arbustilor fructiferi sau familiilor care isi doresc in curtile proprii cateva tufe de Afin, Mur, Aronia sau Merisor, ca o sursa de fructe sanatoase pentru copii.

NOUTATI !

De curand activitatea  societatii noastre s-a extins prin producerea de puieti forestieri cu mare valoare ornamentala, cum sunt puietii de Larice, Tei argintiu, Stejar rosu.

Gadja Ioan, ing slv

GM at Pepiniera ZORI DE ZI

Interesat? Cumparati aceasta colectie!

Shopping Cart