Despre

Iti place sa gradinaresti ?
Pepiniera ZORI DE ZI te ajuta sa cultivi fructe si legume in propria gradina.
Vine cu plante si seminte de calitate si instructiuni detaliate de plantare si intretinere, precum si suport. Ati fost la supermarket si la raionul fructe ati vazut caserole cu mure, afine, zmeura, frumoase, dar cam scumpe? Ei bine, noi va propunem sa cultivati astfel de fructe in propria gradina.

Pepiniera ZORI DE ZI  situata in Moisei, Maramures, produce si comercializeaza arbusti fructiferi din speciile: afin de cultura, aronia, mur fara spini, plante cu varsta de 1 sau 2 ani in ghivece de productie de 0.5 l, inradacinate in turba. Aveti nevoie de pasiune pentru gradinarit si un colt de gradina insorit si accesibil pentru udare suplimentara pe timp de seceta. Ne adresam micilor agricultori interesati de cultivarea arbustilor fructiferi sau familiilor care isi doresc in curtile proprii cateva tufe de afin, mur sau aronia ca o sursa de fructe sanatoase pentru copii.
NOUTATI !
De curand societatea noastra a inceput colaborarea cu Firma ZKI Semințe,  reprezentanta locala a Institutului de Cercetare Legumicolă din Ungaria, care are ca obiect principal de activitate  ameliorarea, producerea și ambalarea semințelor de legume de calitate superioară.
Venim in intampinarea clientilor nostri cu seminte profesionale de foarte buna calitate la preturi competitive !

 

Gadja Ioan, inginer silvic

GM at Pepiniera ZORI DE ZI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.